Zatražite Ponudu
Kontakt
Lasersko sečenje - Sečenje laserom

Lasersko sečenje - Sečenje laserom

TruLaser 2030 fiber CNC mašina za lasersko sečenje

Lasersko sečenje - Sečenje laserom

Lasersko sečenje 


Silos-tech pruža profesionalnu uslugu na polju laserskog rezanja koja zadovoljava sve potrebe. Bilo da se radi o veliko serijskoj proizvodnji masovnih proizvoda ili o pojedinačnim posebnim delovima, naša kompanija proizvodi svoje proizvode po najboljoj ceni, sa najoptimalnijim rokovima i po visokim zahtevima kvaliteta. Lasersko rezanje možemo vršiti od donetog materijala, ali takođe možemo obezbediti sirovine za lasersko sečenje na zahtev.
Naša ponuda će stići brzo! Dobićete našu ponudu sa troškovima laserskog rezanja po vašoj želji i zahtevima u roku od nekoliko sati.
Pored rezanja sirovina od čeličnih limova, naše mašine omogućavaju i lasersko rezanje aluminijuma, materijala od nerđajućeg čelika i obojenih metala. Uslugu laserskog sečenja obavljamo u Senti.


O laserskom sečenju:

Lasersko rezanje ugljeničnog čelika ili nerđajućeg čelika (CNC) sada je već kamen temeljac moderne, ekološki prihvatljive i visokokvalitetne tehnologije industrijskog sečenja. Ova tehnologija ne zahteva montažne kalupe ili zamenu alata koji se koriste za sečenje. Izvedeno sečenje je precizno, količina otpada je optimalna, čime se minimalizuje uticaj procesa na životnu sredinu.


Laserski zrak CNC mašine sam obavlja posao bez kontakta, za razliku od ostalih tehnologija sečenja, nema redovne zamene delova zbog habanja ili deformacije. Zahvaljujući ovoj tehnologiji ne stvara se nepotreban otpad. Tokom laserskog sečenja, kalupi se izrezuju i drobljenje se vrši direktno iz dizajnerske datoteke, što čini stvaranje kalupa i ponovno izradu alata nepotrebnim.


Tokom rezanja, toplota laserskog zraka, fokusiranjem na unapred određenu tačku, topi ciljani deo radnog predmeta, čineći ga kovnim. Proces je, naravno, potpuno automatizovan, sečenje metalnih ploča u oblik odvija se na osnovu unapred definisanih, programski koordiniranih parametara. Kupac može proizvodni program elektronskim putem poslati kompaniji Silos-tech.
Budući da laserski zrak obavlja svoj rad bez kontakta, nema habanja alata, pa je njegov životni vek mnogo duži od onog običnog alata za sečenje koji uspostavlja kontakt između alata za obradu i površine koja se obrađuje.

 

Tehnički podaci TruLaser 2030:

U kompaniji Silos-tech. lasersko sečenje se vrši pomoću TruLaser 2030 fiber, dvodimenzionalne mašine za sečenje visokih performansi. Njegov interfejs ekrana osetljivog na dodir olakšava rad radnika i precizan rad u svim pogledima. Omogućava jednostavnu upotrebu na poslu i pruža optimalan uvid u celokupan radni prostor. Ova oprema je već industrijski „pametni alat“ koji se automatski prilagođava materijalu koji se seče, tako da automatski prilagođava žižnu daljinu i druge parametre. Uz sve ovo možemo isključiti mogućnost ljudske greške, stvarajući sve potrebne aspekte kvalitetnog rada. Sa TruLaser 2030 fiberom nema potrebe za zamenom sočiva ili reznih glava, jer mašina seče sve materijale i debljine ploča istom reznom jedinicom. Sve u svemu, rad sa TruLaser 2030 fiberom je brz, precizan, visokokvalitetni i ekološki prihvatljivi. U zavisnosti od snage i produktivnosti, za mašinu za lasersko sečenje dostupni su različiti laseri: TruDisk 2001 sa 2 kW, TruDisk 3001 sa 3 kW ili TruDisk 4001 sa 4 kW.

Zašto raditi sa nama?

Brza dostava: Za debljine ploča od 1 do 12 mm - TruLaser 2030 fiber koristi prednosti produktivnosti čvrstog lasera u odnosu na CO2 lasere, što ga čini posebno brzim za rad.
Lasersko sečenje složenih oblika: Za rad sa mnogim žlebovima - TruLaser 2030 fiber takođe obrađuje konture sa mnogo žlebova, jer mašina odmah prepoznaje kraj žleba, tako da proces sečenja započinje brže.
Sečenje obojenih metala: Za obradu obojenih metala - zahvaljujući TruDisk laseru, visoko reflektujući obojeni metali takođe se mogu pouzdano rezati.
Rad usmeren na kupca: Glavni cilj za nas je da zadovoljimo potrebe kupaca. Da bismo ovo u potpunosti primenili, uveli smo i upravljamo standardima upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015 i ISO 14001: 2015.

Ekološka pozadina naše usluge laserskog sečenja:

Silos-Tech je posvećen zaštiti naše životne sredine. Kompanija ima sertifikovani sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001: 2015.
• Bez maziva - Mazivo nije potrebno za lasersko sečenje kako bi se zaštitila metalna ploča. Maziva mogu doprineti zagađenju životne sredine i takođe imati zdravstvene posledice. Nula maziva, nula otisaka na životnu sredinu.
• Malo otpada - Pošto laserski zrak topi ili isparava područje na koje se fokusira tokom postupka laserskog sečenja, stvara se manje otpada od rezanja. Na ovaj način takođe možemo smanjiti emisiju otpada koju proizvodi naša kompanija.
• Nema habajućih delova - Zbog beskontaktnog rada laserskog zraka nema habanja na laserskom alatu za rezanje, tako da nema potrebe za redovnom zamenom delova, zbog toga u Silos-tech nagomilavanje smeća i polovnih delova je sveden na minimum.

Tehnički podaci

Maksimalna veličina materijala za obradu: 3000 x 1500 mm.  | Maksimalna težina materijala za obradu: 900 kg | Materijal za obradu debljine ploče za konstrukcijski čelik maksimalno: 20 mm | Materijal za obradu debljine ploče za nerđajući čelik maksimalno: 16 mm | Materijal za obradu debljine ploče za aluminijum najviše: 12 mm | Materijal za obradu debljine ploče za bakar najviše: 6 mm | Materijal za obradu debljine ploče za mesing maksimalno: 6 mm | Maksimalna brzina laserskog rezanja: 140 m / min | Maksimalna snaga lasera: 3000 W
Da li vam je potreban pouzdan partner koji pruža kvalitetnu uslugu? Onda ste na pravom mestu! Kontaktirajte nas
 


 

Dimenzije stola:

X osa 3000 mm

Y osa 1500 mm

Lasersko sečenje - Sečenje laserom 1
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 2
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 3
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 4
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 5
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 6
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 7
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 8
Lasersko sečenje - Sečenje laserom 9
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.