Zatražite Ponudu
Kontakt
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom

Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom

MESSER Multi Therm Hiperterm CNC mašina za sečenje plazmom

Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom

MESSER Multi Therm Hiperterm HPKC503155 aparat za sečenje plazmom seče na ravnoj površini do veće debljine materijala.

Sečenje plazmom - CNC rezanje plazmom

Savremena CNC tehnologija, kao i rezanje plazmom i rezanje plamenom, već su dostupne tehnologije među uslugama Silos-Tech. Nudimo profesionalnu uslugu na polju rezanja plazmom i rezanja plamenom kako bi udovoljili svim potrebama.

Naša firma takođe može efikasno da prima zahteve i planove primljene elektronskim putem. Stručnost profesionalaca koji upravljaju mašinama za rezanje plazmom i plamenom potkrepljena je dugogodišnjim profesionalnim iskustvom. Naši zaposleni radne zadatke izvršavaju tačno prema potrebama navedenim u nalogu.

MESSER Multi Therm Hiperterm HPKC503155 mašina za rezanje plazme i plamena, koja ispunjava zahteve visokog kvaliteta kojima upravljamo, minimalizuje vreme i energiju utrošenu na proces zahvaljujući automatizaciji. Automatski tok posla takođe pomaže u smanjenju grešaka. Parametri koje zahteva kupac naše osoblje pretvara direktno u elektronsku površinu mašine za rezanje plamenom i plazmom, tako da je mogućnost greške svedena na minimum.

 

Ukratko o rezanju plazmom i plamenom

Rezanje plazmom i plamenom je CNC tehnologija koja je pogodna za sečenje gotovo svih vrsta metala. U procesu sečenja koristi se termički postupak u kome se materijal odvaja toplotom. Plazma je električno provodljivi jonizovani gas na visokim temperaturama. Izvor toplote za rezanje plazmom je mlaz plazme velike brzine, vrlo visoke temperature koji se koristi za rezanje. Tokom rezanja plazmom, plazma topi i delimično isparava materijal, koji se odmah ispuhuje. Ovo stvara rezni jaz i eliminiše kontinuitet materijala.

Rezanje plamenom je postupak rezanja sa mešavinom zapaljivih gasova / kiseonika i rezanjem kiseonika. Toplota koju emituje plamen grejanja i toplota sagorevanja koja nastaje tokom sagorevanja, zajedno sa reznim kiseonikom, održavaju proces sagorevanja, što rezultira stvaranjem raznog jaza i prestankom kontinuiteta materijala.

Izaberite rezanje plazmom i plamenom koju pruža Silos-Tech:

- Savršen kvalitet. Rezanje plazmom je savršena tehnologija za širok spektar materijala, uključujući termičko rezanje nerđajućeg čelika, livenog gvožđa, bakra, aluminijuma i njihovih legura. Obrada različitih sirovina nije izazov ni za tim stručnjaka naše kompanije.

- Ekonomično rezanje plazmom i plamenom. Rad sa mašinom za rezanje plazmom MESSER MultiTherm Hiperterm i njenim automatizovanim procesima rezanje i sečenje velikih serija je ekonomičnije. Ekonomična tehnologija takođe garantuje povoljniji nivo cena za kupca.

- Potpuna pokrivenost potreba. Uz stručnost naših visoko obrazovanih i iskusnih profesionalaca, ne samo da se mogu seći ravne linije, već se mogu seći komadi bilo kog oblika i veličine u skladu sa bilo kojom individualnom potrebom.

 

Tehnički podaci:

Mašina može raditi sa CNC rezanjem plazmom debljine između 1 i 35 mm, sa plamenim rezanjem debljine 35-200 mm, i sa oba lista širine 2000 mm i dužine 6000 mm, tako da Silos-Tech pruža kvalitetnu obradu između takvih veličina za pojedinačnu ili čak malu takođe u serijskoj proizvodnji.

Veličine ploča za rezanje plazmom:

Debljina: 1-35 mm

Širina x dužina: 2000 x 6000 mm

 

Veličine ploča za plameno rezanje:

Debljina: 35-200 mm

Širina x dužina: 2000 x 6000 mm

 

Zaštita životne sredine

-Energija se može uštedeti zahvaljujući efikasnom radu i visokim performansama, čime se smanjuje uticaj na životnu sredinu.

-Primenjenom tehnologijom, naručeni komad koji se iseče postavlja se na takav način da je količina nastalog otpada najmanja. Na ovaj način doprinosimo očuvanju naših prirodnih resursa.

-Pored visokog kvaliteta, uzimajući u obzir ekološke propise, uvođenjem sistema zaštite životne sredine ISO 14001, Silos-Tech se zalaže za smanjenje uticaja na životnu sredinu i zaštitu naše okruženje.

Sečenje plazmom:

Debljina lima: od 1 do 35mm

Dimenzije lima: 2000x6000mm

Sečenje plamenom:

Debljina lima: od 35 do 200mm

Dimenzije lima: 2000x6000mm

Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 1
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 2
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 3
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 4
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 5
Plazma sečenje metala - CNC rezanje plazmom 6
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.