Zatražite Ponudu
Kontakt
Savijanje lima

Savijanje lima

DURMA E30300 CNC mašina za savijanje lima

Savijanje lima

Savijanje lima - Savijanje ivica

Među uslugama Silos-Tech-a savijanje ivica zauzima istaknuto mesto. Uz pomoć mašine za savijanje ivice CNC tehnologije mogu se izvesti različiti zavoji za ploče dužine do 3000 mm. Za tim stručnjaka naše kompanije tačnost je najvažnija, tako da ne predstavlja problem prenosa tačnih i detaljnih dimenzija i planova savijanja na programabilnu upravljačku jedinicu. Precizno savijanje omogućeno je modernim tehnološkim dizajnom mašina za savijanje ivica, koje obezbeđuje odličan kvalitet tokom savijanja ivica. Naša mašina za savijanje ivica jedna je od najboljih CNC presa na svetu. Pored odlične radne mašine, postojanje stručnih kompetencija i preciznost pomažu u postizanju besprekornog krajnjeg rezultata.

 

Kako se vrši savijanje ivica?

Ova vrsta tehnologije savijanja omogućuje lagano savijanje metala. Stručnjaci kompanije Silos-Tech-a sa velikom tačnošću unose podatke u upravljačku jedinicu mašine za savijanje, na osnovu čega se i vrši samo savijanje. Savijanje lima pomažu stručnjaci, tako da se čitav postupak odvija pod nadzorom, što doprinosi savršenom kvalitetu, formiranju ravnih bočnih ivica i preciznoj izradi. Garantujemo ispunjavanje zahteva visokog kvaliteta tokom pojedinačne ili čak serijske proizvodnje. Kvalitet i zadovoljstvo kupaca su važni za nas.

 

Zašto odabrati Silos-Techovu uslugu savijanje lima?

Brz i fleksibilan kontakt sa kupcem, precizni zavoji, savršeno savijene savijanje. To su karakteristike usluge savijanja listova naše kompanije. Nalogodavac može da bude zadovoljan sa saradnjom sa nama, jer je stvaranje visoko preciznih zavoja uz pravu mašinu praćeno stručnošću kompetentnog osoblja. Bilo da se radi o velikoj seriji proizvoda masovne proizvodnje ili o pojedinačnim, posebnim delovima, proizvodimo naručeni proizvod po najboljoj ceni, sa optimalnim rokom i visokim zahtevima kvaliteta. Takođe je moguće poslati unapred pripremljene planove i zahteve elektronskim putem, tako da se željeni proizvod može unapred naručiti bez ličnog prisustva.

 

Prednosti savijanja ivica kod Silos-Tech-a:

  • Delove različitih debljina ploče moguće je saviti pomoću mašine za savijanje Durma koju koristimo, tako da možete raditi sa širokim spektrom materijala
  • Silos-Tech takođe preduzima serijsku proizvodnju. Tokom serijske proizvodnje, sve obrađene ploče imaju potpuno iste parametre.
  • Unapred dizajnirani uzorci mogu se poslati online našoj kompaniji, tako da se željeno savijanje lima može naručiti čak i bez ličnih konsultacija.

 

Tehnički podaci:

U slučaju CNC savijanja lima, mašina za savijanje može raditi sa pločama debljine od 1 do 12 mm i dužine od 3.000 mm, tako da je Silos-Tech u mogućnosti da pruži kvalitetno savijanje lima u vrlo širokom opsegu veličina , čak u pojedinačnoj ili čak serijskoj proizvodnji.

 

Maksimalna debljina savitljivog lima: 1-12 mm

Maksimalna dužina savitljivog lima: 3000 mm

 

Silos-Tech i zaštita životne sredine

Uvođenjem i sertifikacijom sistema upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001, Silos-Tech je visoko postavio lestvicu na polju zaštite životne sredine. Sa pristupom posvećenost životnoj sredini, upravlja mašinom za savijanje ivica čija potrošnja energije je mala. Potrošnja energije ima dominantan uticaj na svako poslovanje. Dok potrošnja energije nekih mašina iznosi 30% proizvodnih troškova, dotle mala potrošnja energije mašine za savijanje lima Durma E30300, kojom upravlja Silos-Tech, rezultira visokim stepenom uštede energije. Sarađujte sa kompanijom koja se brine da smanji uticaj na životnu sredinu i ispunjava ekološke standarde zahtevane ekološkim standardom ISO 14001.

 

Da li vam je potreban pouzdan partner koji pruža kvalitetnu uslugu? Onda ste na pravom mestu!

Kontaktirajte nas!

Savijanje lima:

Debljina lima: 1-12mm

Dužina lima: 3000mm

Uz pomoć naše mašine za savijanje Durma E30300 sa CNC tehnologijom, možemo proizvesti razne savijanje lima sa dužinom od 3000 mm.

Prednosti savijanja lima:

- Savijanje delova različite debljine ploče

- Može se koristiti u većim količinama, u serijskom radu, u ugovornom radu

Savijanje lima 1
Savijanje lima 2
Savijanje lima 3
Savijanje lima 4
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.