Zatražite Ponudu
Kontakt
Ćelijski zatvarač - Dozator SRZ200

Ćelijski zatvarač - Dozator SRZ200

Ćelijski zatvarač - Dozator SRZ200

Ćelijski zatvarač (dozator) namenjena je za ravnomerno i kontinuirano izuzimanje materijala iz skladišnog prostora (bunkera) i doziranje u transprortni ili proizvodni sistem.


Ćelijski zatvarač je napravljen sa veoma malim zazorima između rotora i statora tako da je veoma efikasan i kod većih razlika pritisaka u sistemu.


Ćelijski zatvarač se sastoji od kućišta (statora) izrađenog od sivog liva ili čelika otpornog na habanje u kojem je smešten rotor.

U zavisnosti od namene, rotor može da bude sa metalnim lopaticama ili sa gumenim završecima lopatica.

Pogon ćelijskog zatvarača je elektromotor sa pužnim reduktorom.

Od izlaznog obrtaja reduktora zavisi i kapacitet dozatora

Ćelijske zatvarače se često koriste u vazdušnim transportnim sistemima ugrađeni ispod ciklona, za transport najrazličitijih zrnastih i praškastih materijala.

Sa prigrađenim frekventnim regulatorom lako i jednostavno može da se reguliše kapacitet rotacione zaustave.

Proizvodimo ih u 4 velečine sa prečnicima rotora 200 mm, 250 mm, 300 mm, i 500mm. Kapacitet u zavisnosti od veličine dozatora i broja obrtaja rotora može da bude od 2.5m³/h

sve do 60m³/h.

Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.