Zatražite Ponudu
Kontakt
O nama

O nama

Uvod

O nama

Preduzeće Silos-Tech DOO osnovano je u Senti 24. feb. u 2006 god. kao porodična firma. Sedište firme je u ulici Horti Ištvana 54.

Doo Silos-Tech Senta se bavi sa proizvodnjom. Šta to tačno znači? Proizvodimo: opremu za skladištenjeventilaciju, i transport semenski materijala i žitaricaelevatorepužne transportereredleresisteme za pripremu i mešanju stočne hrane. Pored gore pomenutih proizvodimo i metalne konstrukcije za silose u poljoprivredi.
U toku 2006 god. za proizvodnju mašina i mehanizacije obradili smo 100 t različitih metala. Orijentisani smo za zadovoljenje zahteva ovog tržišta i ispunjavanje trenutni i budući zahteva. U proizvodnji nudimo visoki kvalitet i stalno unapređenje tehnologije. Zahvaljajući našem stručnom timu volumen proizvodnje u stalnom porastu. Broj zaposlenih stalno raste zajedno sa rastom obima proizvodnje i trenutno iznosi 40. U toku 2007 god. smo obradili 350 t različitih metala.

U centru pažnje povećanja, modernizacija proizvodnje i širenje asortimana. Usled sve veći zahteva proizvodnje naš obrtni kapital smo ulagali u izgradnju nove proizvodne hale na novoj lokaciji i u kupovinu modernih CNC mašina za obradu metala. Raspolažemo mašinom MESSER CNC za sečenje plazmom, mašinom CNC za savijanje lima do 300 tona i NC makazama za sečenje lima visokog učinka, hidrauličnom mašinom za savijanje cevi i profila i jednom mašinom za motanje (sa 4 cilindra). Pored proizvodnje i trgovine, naša kompanija nudi usluge obrade metala, sečenja i savijanja.

O nama 1
O nama 2
O nama 3
O nama 4
O nama 5
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.