Zatražite Ponudu
Kontakt
Lančani transporter

Lančani transporter

Lančani transporter

Lančani transporteri LT10-200 Doo Silos-Tech-a ispunjavaju zahteve kvaliteta u Srbiji SA i Evropskoj uniji CE.

Lančani transporter sa beskrajnim lancem upotrebljavamo za prenošenje zrnastog i praškastog materijala, koji nije ni previše vlažan ili lepljiv a ni preostetljiv za transport. Stoga Lančani transporter se odlikuju jednostavnom konstrukcijom i mogućnošću horiznotalnog transporta materijala i transportiranja materijala pod nagibnim uglom do 15°. Sa usavršenom izvedbom vučnog elemenata lanca kojeg pokreće motorni i pogonski preko elastične spojke i lančanika ili direktno sa pogonom sa šupljim vratilom koji je direkno spoljen sa osovinom, omogućen je neprekidan transport. Lopatice pričvrščene šrafovima na lanac i upuštene u materijal nastoje u kretanju otseći sloj materijala te ga gurati pred sobom. Ovo prinudno kretanje donjeg osečenog sloja prenosi se trenjem na gornji dovođeni sloj te ne taj način nastaje neprikinut klizeći tok materijala na odlagalište.

Naši lančani transporteri projektovani su za kapacitet od 10-200 t / h.
Karakteristike
  • Pocinkovana izvedba
  • Opcije za višestruku vezu, dovod i izlaz
  • Mala potrošnja energije
  • Nežna dostava
  • Kompletna dostava
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.