Zatražite Ponudu
Kontakt
Pužni transporter

Pužni transporter

Pužni transporter

Pužni transporteri PT1-60 Doo Silos-Tech-a ispunjavaju zahteve kvaliteta u Srbiji SA i Evropskoj uniji CE.

Pužni transporteri mogu biti tipa PC (C-cevni) ili PK (K-koritasti). Pužni transporteri se primenjuju za transport rasutog tereta na kraća rastojanja. Upotrebljavaju se većinom za horizontalni i kosi transport, ali se mogu primeniti i za vertikalni transport. Domen primene ovih transportera je ograničen na sitnozrnaste i brašnaste materijale (žitarice, brašno, pesak, cement i drugi brašnasti materijali u prehrambrenoj, hemijskoj i građevinski industriji). Nisu pogodni za grube krupno komadaste materijale, kao i za lepljive i materijale, koje se lako drobe.

Dobre strane pužnih transportera su: jednostavna konstrukcija i relativno male demenzije a nije potreban velik prostor za ugradnju. Može se montirati na podu, na konzolama pored zida ili da visi na  tavanskim ili drugim nosačima. Dobro zaptivanje omogućava transport brašnastih i materijala sa neprijatinim bez zagađivanja prostora i okoline kroz ide transport.

Zbog svoje jednostavne konstrukcije i relativno male težine pužne transportere možemo izraditi i kao prenosne – pokretne.

Naši pužni trasporteri projektovani su za kapacitet od 1-60 t / h.
Karakteristike
  • Farbana izvedba
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.