Zatražite Ponudu
Kontakt
Kvalifikovano zavarivanje

Kvalifikovano zavarivanje

Kvalifikovano zavarivanje

Kvalifikovano zavarivanje

Kvalifikovano zavarivanje

Ovu uslugu zavarivanja kompanije Silos-Tech obavljaju ovlašćeni zavarivači. Sa svojim profesionalnim i kvalifikovanim zavarivačima, Silos-Tech preuzima uslugu zavarivanja sa pouzdanim i visokim stepenom preciznosti. Zavari i tehnički detalji se pregledavaju prema navedenim standardima, čime se postiže najviši kvalitet zavarivanja.

Kako se vrši zavarivanje?

Zavarivanje je proces u kojem se pojedini elementi mogu spojiti nerastvorljivom vezom. okom zavarivanja nastaje kohezivna veza. Ova kohezivna veza nastaje taljenjem zavarenih materijala u tankom sloju i sposobnom za spajanje (REL) nakon topljenja. Postoji još jedan način zavarivanja, pri kojem se topi punilo hemijskog sastava slično sirovini (MIG / MAG proces). Obe vrste procedura su uključene u usluge Silos-Tech-a, koje izvode kvalifikovani stručnjaci.

Zavarivanje sa MIG (Metal Inert Gas Velding) i MAG (Metal Activ Gas Velding) tehnologijom je proces poznat kao „zavarivanje zaštitnim gasom“. Osoblje Silos-Tech prati čitav proces zavarivanja, a takođe prati dodavanje punila hemijskog sastava sličnog sirovini i pravilan protok zaštitnog gasa. Prednost ove metode je velika brzina zavarivanja.

REL zavarivanje je jedna od najefikasnijih vrsta zavarivanja, jer njegova primena omogućava dobre mehaničke osobine zavarenog spoja i na čeličnim elementima i na cevovodima. Najveća prednost ove vrste zavarivanja je što se to može učiniti lakše čak i na teško dostupnim mestima.

Zašto odabrati Silos-Techovu uslugu kvalifikovanog zavarivanja?

Silos-tech pruža usluge prilagođene korisnicima po pristupačnim cenama. Budući da brzina i fleksibilnost karakterišu komunikaciju Silos-Tech-a sa kupcima, lako je izgraditi uspešan poslovni odnos. Zahvaljujući fleksibilnosti Silos-Tech-a, moguće su i on-line konsultacije pre procesa zavarivanja. Silos-Tech garantuje ispunjenje zahteva visokog kvaliteta čak i u slučaju pojedinačnog ili čak serijskog zavarivanja velikih zapremina, jer se kvalitet na prvom mestu javlja u Silos-Tech-u, a kao rezultat kvalitetnog zavarivanja pojavljuje se zadovoljan kupac. Zaposleni u Silos-Tech-u raspolažu sa odgovarajućom ekspertizom, tako da mogu da izvrše naručene zavare tačno i pouzdano u širokom opsegu veličina, koristeći MIG / MAG ili REL postupak, zadovoljavajući visoke standarde kvaliteta.


Prednosti zavarivanja kod Silos-Tech-a:

Odličan, kvalifikovan, stručan tim 

Kvalifikovanost stručnjaka za zavarivanje garancija je za izvanredan kvalitet zavarivanja i preciznu primenu

Kombinacija preciznosti, visokog stepena stručnosti i prave mašine za zavarivanje rezultira visokokvalitetnim, preciznim zavarivanjem, čak i za male količine i velike serije proizvoda.

Brza i fleksibilna komunikacija sa kupcima

Razumna cena, optimalan rok, kvalitetna implementacija

Zavarivanje bez šavova

 

SIlos-Tech i zaštita životne sredine

SIlos-Tech je kompanija koja se zalaže za životnu sredinu i stoga u svom svakodnevnom radu sledi odgovarajuće smernice. Osim standarda zaštite životne sredine ISO 14001, njihova individualna uverenja takođe podstiču Silos-Tech da odabere rešenja koja su najkompatibilnija sa okolinom. Takav je aparat koji se koristi za zavarivanje, koji obezbeđuje ekološku upotrebu i kod zavarivanja malih i velikih serija, jer ne zahteva izmenu ili zamenu tokom godina. Zahvaljujući preciznom radu i dobro odabranoj opremi koja decenijama radi precizno, proizvodnja otpada je minimalna.

Da li vam je potreban pouzdan partner koji pruža kvalitetnu uslugu? Onda ste na pravom mestu!

Kontaktirajte nas!

 

Kvalifikovano zavarivanje 1
Kvalifikovano zavarivanje 2
Kvalifikovano zavarivanje 3
Kvalifikovano zavarivanje 4
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.