Zatražite Ponudu
Kontakt
Sečenje makazama

Sečenje makazama

DURMA SB3013NT NC makaze za sečenje lima

Sečenje makazama

Sečenje makazama - Sečenje lima makazama

Sečenje makazama predstavljaju važnu uslugu Silos-Tech-a. Savremena tehnologija koja se koristi pri preciznom obrađivanju dela doprinosi povećanju produktivnosti. Stručnjaci naše kompanije posvećuju veliku pažnju programiranju mašine za sečenje, jer je mašina u stanju da održi izuzetan kvalitet sečenja tokom čitavog procesa sečenja zahvaljujući svojoj programabilnoj upravljačkoj jedinici. Bilo da se radi o veliko serijskoj proizvodnji masovnih proizvoda ili o pojedinačnim posebnim delovima, proizvodimo svoje proizvode po najboljoj ceni, sa najoptimalnijim rokovima i po visokim zahtevima kvaliteta.  Unapred poslate planove i zahteve moguće je dostaviti elektronskim putem, tako da se željeni proizvod može unapred naručiti čak i bez ličnog prisustva.

 

Kako se vrši postupak sečenja?

Ova vrsta tehnologije sečenja omogućava rezanje metala. Stručnjaci naše kompanije sa velikom tačnošću unose podatke u upravljačku jedinicu mašine za sečenje i sečenje se odvija. Metalna ploča je fiksirana vakumnim pakom, tako da klizanje metalne ploče ne predstavlja problem, jer se na taj način sprečava klizanje. Rezultat karakterišu savršen kvalitet sečenja, ravne bočne ivice i precizna izrada.

 

Mašina za sečenje sa svojim robusnim škarama za ploče, podesivim uglom sečenja makaza, motorizovanim zadnjim graničnicima, CNC kontrolom i stabilnom strukturom okvira obezbeđuje lako i precizno sečenje čak i u slučaju specifičnih uzoraka. Za obavljanje usluge, naši stručnjaci koriste mašinu za sečenje - DURMA SB3013NT NC – na energo efikasan način kako bi stvorili predmet koji savršeno odgovara potrebama kupaca. Naša kompanija radi sa mašinama koje rade tačno i pouzdano dugi niz godina zahvaljujući svom profesionalnom dizajnu.

Bezbednim, preciznim i brzim rezanjem, kupac takođe može očekivati brze i precizne rezultate. Garantujemo ispunjavanje zahteva visokog kvaliteta u pojedinačnoj ili čak serijskoj proizvodnji, jer su visok kvalitet i zadovoljan kupac za nas su pojednako važni.

 

Zašto odabrati Silos-Tech?

  • Bolja i brža tehnologija sečenja zahvaljujući stručnosti i upotrebi kvalitetne mašine za sečenje
  • Zbog ponovljivosti, čak i u serijskoj proizvodnji kada koristite precizne i automatizovane mašine možete zatražiti naše usluge
  • Koristeći najnoviju tehnologiju i automatizaciju, mogućnost grešaka je minimalna, a upotreba sirovina je takođe svesna
  • Svesna upotreba sirovina smanjuje količinu otpada, doprinoseći tako zaštiti životne sredine

 

Tehnički podaci:

U slučaju mašine za sečenje, mašina za sečenje može raditi sa pločama debljine od 1 do 12 mm i dužine od 3000 mm. Škare za lim režu elemente na ravnu površinu, putem prethodno programiranog automatizovanog sistema. Potražite uslugu Silos-Tech za pojedinačnu ili pak serijsku proizvodnju.

Maksimalna debljina lima: između 1 i 12 mm

Maksimalna dužina ploče: 3000 mm

 

Silos-Tech i zaštita životne sredine

Posvećujemo veliku pažnju razvoju i smanjenju svog uticaja na životnu sredinu. Uz upotrebu automatizovanog sistema koji koristi modernu tehnologiju i programabilne mašine, mogućnost greške je minimalna. Ovo takođe minimalizuje količinu rasipa i otpada. Sarađujte sa kompanijom koja se brine da smanji negativan uticaj na životnu sredinu i ispunjava ekološke standarde zahtevane ekološkim standardom ISO 14001. Uvođenje, primena i sertifikacija sistema zaštite životne sredine ISO 14001 pruža jasnu sliku svesne potrošnje sirovina, električne energije i energije u kompaniji.

 

Da li vam je potreban pouzdan partner koji pruža kvalitetnu uslugu? Onda ste na pravom mestu! Kontaktirajte nas!

Sečenje makazama 1
Sečenje makazama 2
Sečenje makazama 3
Treba vam pouzdan partner koji će svakom vašem zahtevu izaći u susret. Kvalitetom usluga pružiti stabilnu osnovu za svaki Vaš projekat. Na pravom ste mestu.
Kontaktirajte Nas
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.